Експертна грижа за себе си

DIAGEO Bar AcademyЧуваме думите „грижа за себе си“ доста често, но когато ви липсва мотивация или трябва да свикнете с нов график, умението да се грижите за себе си наистина може да е от огромно значение. Поддържайте форма с тези 7 съвета, които ще ви помогнат да се погрижите за себе си и да използвате времето си по най-добрия начин.

1. СЪЗДАЙТЕ ПЛАН С ЯСНА ЦЕЛ

Когато имате добър план, по-лесно ще съберете мотивация и седмицата ви ще има ясна цел. Свалете нашия планьор и списък за лична грижа за повече структура и насоки и се постарайте да отмятате по една цел на ден.

2. ИЗГРАДЕТЕ ГРАФИК ЗА ТРЕНИРОВКИ

Започнете да практикувате физическа дейност, която ви кара да се чувствате добре – йога, фитнес в къщи или няколко минути медитация на ден. Заимствайте няколко страхотни упражнения от Камил Видал или чуйте съветите за тренировки и джогинг на How to Look After Yourself.

3. УЛОВЕТЕ МИГА

Понякога всичко, от което се нуждаете, за добър старт на деня е малко вдъхновение. Някои от най-добрите кадри в индустрията споделят своите съвети как да поддържате форма и да се чувствате добре.

Вижте нашия Съвет на деня в Instagram за бързи и лесни стъпки, които могат да ви помогнат да се приспособите към ново темпо или труден период.

4. РАЗВИЙТЕ УМЕНИЯТА СИ

Дали ще опушвате коктейли или ще усъвършенствате Highball рецептите си, сега е моментът да развиете тези техники и умения. Упражнявайте напитките, които винаги са ви затруднявали. Може да разгледате нашите bar stories за вдъхновение или нашия уеб семинар на тема как да спечелите клиенти онлайн. Възползвайте се от обширното съдържание на тема Бизнес в бара за повече съвети как да развиете уменията си и да издигнете бизнеса си на следващото ниво.

5. ВИЖДА МУ СЕ КРАЯ

Ако сте свикнали да сте на крака по 10 часа на ден, дългото време прекарано вкъщи може да бъде шок за системата. Не се чувствайте задължени да запълните всяка минута с нещо, което изисква много енергия. Може да сте продуктивни, дори и да не сте супер активни. Времето във ваната или с епизод на добър подкаст е също толкова ценно.

6. ДА МИНЕМ ОНЛАЙН

Повечето бар професионалисти са свикнали да общуват директно с клиенти и колеги, затова е важно да поддържате тези връзки чрез други методи на комуникация. Общувайте с клиенти като организирате интерактивна дегустация или куиз. Преместете обучението на екипа си онлайн с някое от нашите Бизнес в бара видеа.

7. МИСЛЕТЕ ЗА СЕБЕ СИ

Вдигнете ръка, ако сте изкушени да запълните всеки момент с още задачи. Ако имате на разположение часове, в които сте сами, възползвайте се от тази възможност да се отпуснете и да презаредите. Това са моментите, в които ни идват най-добрите идеи. Чуйте съветите на Камил Видал в нашия Извън работно време уеб семинар за повече вдъхновение и идеи за спокойните моменти.