Авенди с нов стратегически партньор

Дългогодишният опит на Авенди в дистрибутирането на водещи световни марки и успешното им позициониране на българския пазар, отново ни превърна в предпочитан партньор – този път на най-големия производител на дезинфектанти и средства за лична хигиена в България – HMI Co., Ltd. С подписването на 5-годишен договор с производителя в края на 2020 г. Авенди стана официален представител на новата серия продукти НЕВИДИМА ЗАЩИТА. Новото стратегическо партньорство обогати портфолиото ни с широка гама продукти за дезинфекция и лична хигиена.

 

 HMI e най-големият производител на дезинфектанти, антисептици, професионални детергенти и индустриални обезмаслители в България. Дългогодишният опит, професионализъм и стремеж към съвършенство превръща компанията в символ на истинска чистота, безупречна дезинфекция и здравословна хигиена.

Дезинфекцията на ръцете с дезинфектант на алкохолна основа е призната като златен стандарт за хигиена в медицинската практика. Във времена, в които грижата за здравето и личната хигиена се превърнаха в приоритет номер 1, а дезинфекцията – в ежедневие, продуктите от новата серия НЕВИДИМА ЗАЩИТА са незаменим съюзник в борбата срещу бактериите и вирусите.

Висококачествените продукти предлагат дългосрочна защита, широк спектър на действие, приятен аромат, както и хипоалергенна щадяща формула, която позволява продължителна употреба. Според личните си нужди всеки може да открие подходящ за него и близките му хора продукт: дезинфектанти за ръце – гел или течен, антибактериална пяна за дезинфекция на ръце, сапун-пяна за дезинфекция на ръце с антивирусно действие, вода за уста, течност за дезинфекция на повърхности, както и грижа за мекотата на кожата с лосион за ръце с уреа. Разнообразието от разфасовки дава възможност продуктите да бъдат удобно използвани във всяка част от ежедневието ни.