Borges с първата орехова напитка на световния и местен пазар

Новото попълнения в продуктите на Borges са напитките на оризова основа с ядки Borges Natura.

По света отдавна вече се предлагат напитки от соя, ориз и овес, които са чудесна алтернатива на млякото от животински произход. Те са 100% растителни и не съдържат лактоза и млечни продукти, а ползите им са многобройни – те са вкусни, лесно усвоими и препоръчителни за хора с непоносимост към лактозата. Освен това този вид продукти са все по-популярни сред вегани, вегетарианци, хора с подобни навици и философии и всички, които се грижат за здравето си.

Borges е първият производител, който съчетава оризова напитка с богатството на ореховата ядка. Резултатът отново е 100% растителен продукт, даващ възможност за здравословно и пълноценно хранене, който същевременно има наистина уникален вкус. Borges Natura не съдържа животински продукти, но гарантира набавянето на необходимия за организма растителен протеин. Орехите, със своите многобройни качества, могат да бъдат изключително ценни за всеки хранителен режим. Borges Natura е богата на антиоксиданти, омега-3 мастни киселини, витамин В9 и магнезий. Омега-3 мастните киселини се грижат за сърцето, витамин В9 помага при анемия, а магнезият се бори с умората.

Новата растителна напитка се предлага в три различни вкуса: Borges Natura орехова напитка, Borges Natura бадемова напитка и Borges Natura лешникова напитка. Първото нещо, което отличава продукта от останалите, е уникалната рецепта. Друг фактор е по-високото съдържание на ядки, което надминава останалите продукти на пазара. Напитките съдържат 5% орехи, 4% бадеми или 3% лешници и, в комбинация с ориза, правят вкуса на Borges Natura изключително мек и приятен. Продуктите не съдържат добавена захар, глутен, лактоза и млечни продукти, което ги прави изключително подходящи за множество хранителни режими.

Borges внася повече вкус и възможности в необятния свят на храните и напитките и ни дава повече опции и свобода с всеки нов продукт.