Представяме ви PAGLIERI

Компанията Paglieri е основана през 1876 г. в Алесандрия за производство на парфюми. Тази марка има за цел да използва парфюма като начин за благополучие, започвайки от грижата за тялото до прането и почистването на дома. Свят на ароматизирани нотки ще обгърне тялото ви и ще ви парфюмира дрехите.

Felce AzzurraFelce Azzura означава традиция – събрана в 140-годишна история – и занаятчийска работа, тази на ръцете и носовете, които могат да избират и измерват есенциите. Felce Azzurra  носи символи, които вече са станали емблематични и са влезли в колективното въображение на различни поколения: син цвят, нюанс, който вдъхва спокойствие и чистота, папрат, вечнозелено растение, което символизира мистерията, но преди всичко неповторимия и неповторим аромат. Комбинация от повече от сто съставки, идващи от цял ​​свят, формула, която все още е тайна и е написана в бележник, предаван от баща на син.

ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО

FELCE AZZURRA – линия за цялото семейство: ДУШ ГЕЛ ЗА БАНЯ И ВАНА, ТЕЧЕН САПУН, ИНТИМЕН САПУН.

ГРИЖА ЗА ДОМА

Paglieri влага  опита си в производството на парфюми и  в продуктите на Felce Azzurra, които са разработени за домашно почистване във всичките му аспекти. Засега стартираме с продуктите за пране.
Пълна гама от продукти за прането на дрехите ви, за да продължи аромата да обгръща тялото Ви – ТЕЧЕН ПРЕПАРАТ ЗА ПРАНЕ,ОМЕКОТИТЕЛИ

И детският бранд на марката в продуктите за Лична хигиена