Новото джобно уиски за всеки повод от DIAGEO

Tyrion bottlesСерията джобни уискита от Diageo включва световно известните и любими марки – The Singleton of Dufftown, Johnnie Walker Black Label, Johnnie Walker Red Label и J&B. С това разнообразно портфолио от уиски звезди и новия джобен формат, това е идеалният начин да споделим любимото уиски с приятели – навсякъде и в точния момент.

Шотландското уиски е обичано по цял свят, но тежката стъклена бутилка сякаш го обвързва само с определени поводи. Серията джобни уискита на Diageo е малка стъпка към голяма промяна – един нов, стилен начин да се насладиш на шотландското изкуство. Джобното уиски е с теб винаги, когато пожелаеш. Във формат от 200 ml, получаваш същото световно качество в удобен джобен размер.

Когато съдържанието е толкова добро, такава трябва да е и опаковката. Всяко джобно уиски носи отличителния цвят на своята марка – ярко, парти жълто за J&B, отличителните наситено червено и черно за Johnnie Walker и запленяващи морски нюанси за The Singleton. Всяка фласка се отличава със стил и класа. Високият статус и качество на уискито не се равняват на еднообразни поводи и начини за консумация. С тази нова серия любителите на това питие могат да му се насладят навсякъде.

Джобната серия е отговор на пазарните тенденции и най-вече на желанието на консуматорите за удобство и качество при пазаруването и консумацията. Тя дава на любителите на спонтанни моменти нов начин да споделят и да се насладят на награждавано шотландско уиски, където и да ги отведат техните приключения. Създадена за тези, които не правят компромис с качеството, но търсят удобство на добра цена серията е идеална за привличане на нови и любопитни консуматори към уиски категорията.