Play Video about Arsek & Erase

JOHNNIE WALKER | ORDINARY HEROES

ви среща с Arsek & Erase – двама души с обща визия и посока, които не стоят на едно място. Титани в света на графити културата и артисти от световна класа, те трансформират градовете в галерии и продължават напред.

Татяна Иванова влиза в JOHNNIE WALKER | ORDINARY HEROES като една от големите надежди на световната космонавтика. С решителността и интелекта си тя ежедневно разбива рамките на възможното и побеждава гравитацията – истинско вдъхновение.

Play Video about Татяна Иванова
Play Video about Тодор Лазаров

JOHNNIE WALKER | ORDINARY HEROES

представя
неуловимия Тодор Лазаров. Човек на екшъна и източната философия, истинско олицетворение на KEEP WALKING духа.

Вторият герой на JOHNNIE WALKER | ORDINARY HEROES
Силвия Аздреева е фина дама с нечовешки постижения и неутолима жажда за покоряване на висини, която с лекота преминава границите на възможното.

Play Video about Силвия Аздреева

За кампанията

ORDINARY HEROES

В JOHNNIE WALKER | ORDINARY HEROES ви срещаме с героите на нашето време – тихите победители в игрите на успеха, които проправят пътища и пътеки и продължават напред, въпреки всичко. Българи, носещи духа на KEEP WALKING философията, те не се задоволяват с нещата такива, каквито са, а винаги вървят напред. Те са двигатели на обществения прогрес и вдъхновяващ пример за всички нас.

Arsek & Erase

ТАТЯНА ИВАНОВА

ORDINARY HEROES

Татяна е млада дама с характер. Като дете решава, че иска да полети в космоса, а като възрастен е на крачка от сбъдването на мечтата си, след като я приемат в специалност „Космическо инженерство“ в Embry–Riddle Aeronautical University в САЩ. Родена е в Добрич, но страстта ѝ към науката и екстремните спортове я превръща в истински космополит. Любител парашутист и сертифициран водолаз, Татяна е всичко, което иска да бъде, и не спира да проправя своя път на Земята и в космоса.

„МЕЧТАЯ СИ ЗА НОВИ СВЕТОВЕ И НЯМА ГРАВИТАЦИЯ, КОЯТО ДА МЕ СПРЕ ДА ПОЛЕТЯ.“

Keep Walking

ARSEK & ERASE

ORDINARY HEROES

Те са графити дуо, покорило света със сюрреалистичните си илюстрации. Като едни от първите артисти на терена на българското улично изкуство, пътят им тръгва от София преди две десетилетия и минава през улиците на САЩ, Русия, Китай, Тайван, Ел Салвадор и повечето европейски столици, за да ги изведе до върха на световната графити сцена. Arsek & Erase са рисуващото доказателство, че успехът на таланта е неизбежен, ако следваш неотклонно своя път напред.

„СТРАХЪТ Е ГЛАС В ГЛАВАТА ТИ – ЗА ДА ВЪРВИШ НАПРЕД,
НЕ ТРЯБВА МНОГО-МНОГО ДА ГО СЛУШАШ.“

Keep Walking

СИЛВИЯ АЗДРЕЕВА

ORDINARY HEROES

Силвия е първият български алпинист, който изкачва върховете Еверест (8848 м) и Лхотце (8516 м) в два последователни дни. Отнема ѝ 27 часа. Тя върви по своя път с гигантски крачки – след като изкачва сложния и технически труден хималайски връх Ама Даблам (6812 м), директно преминава към покоряването на хималайските осемхилядници. Човек, който преодолява граници и проправя пътеки, Силвия издига Keep Walking философията до нови висоти.

„ПОНЯКОГА НАПРЕД Е ДА ОСТАНЕШ НЕПОДВИЖЕН, А ПОНЯКОГА Е ДА СЕ ВЪРНЕШ.“

Keep Walking

Тодор Лазаров

ORDINARY HEROES

Тодор е световнопризнат каскадьор в киноиндустрията. Впечатляващата му кариера включва участия в едни от най-големите холивудски продукции като „Троя“, „Непобедимите“, „Херкулес“, „Игра на тронове“ и още над 120 други заглавия.

Освен това е треньор по джудо, награждаван филмов режисьор и продуцент. Храбростта, целеустремеността, постоянството и рисковете са неразривно свързани с всичко в неговия живот и движеща сила по пътя му напред. Истински Johnnie Walker герой!

„ДА ВИСИШ НА КОСЪМ И ДА СЕ ИЗДЪРПАШ САМ ПО НЕГО – ТОВА Е УСПЕХЪТ.“

Keep Walking
|
КОНСУМИРАЙТЕ ОТГОВОРНО