Партньори

Партньори

Diageo

DIAGEO е световният лидер в производството на алкохолни напитки с изключителна колекция от твърдоалкохолни и бирени марки като Johnnie Walker, Smirnoff, Baileys, Captain Morgan, J&B, Tanqueray, Guinness и много други. Основана през 1997 г., днес компанията притежава над 200 марки, които се продават в над 180 страни

proximo

PROXIMO е международен производител на високоалкохолни напитки, собственик на марките Jose Cuervo, Bushmills, Sexton и много други. Създадена през 2007 г., компанията изгражда марки и създава нови продукти, с които да отговаря на глобално променящите се вкусове и тенденции.

Moet Hennesy

MOËT HENNESSY е световен лидер в производството на висококачествени алкохолни напитки и луксозни марки като Moët & Chandon, Dom Pérignon, Ruinart, Veuve Clicquot, Krug, Hennessy, Belvedere, Glenmorangie, Ardbeg и други. Moët & Chandon и Jas Hennessy са марки с над 250 години история, а фирмата Moët Hennessy е основана през 1971 г. след сливането им.

MONIN e компания, създадена със страст за качество от Джордж Монин през 1912 г. Днес компанията притежава портфолио от над 140 продукта, предлагани в над 140 страни, включително едни от най-добрите в света премиум ароматизирани сиропи, ликьори, гурме сосове, бар миксове и пюрета.

Nestlé Waters е най-голямата компания за бутилирана вода в света. Разпространена в 35 държави на 5 континента, тя притежава 91 фабрики и се състои от 51 марки, сред които Nestlé Pure Life, Arrowhead, Poland Spring, Deer Park, Ozarka, Zephyrhills, Acqua Panna, San Pellegrino, Perrier, Vittel, Al Manhal и Buxton.

S. PELLEGRINO е италианска марка, част от швейцарската компания Nestle, която е известна в цял свят със своята изключителна изтънченост и вкус. S.Pellegrino е много добре балансирана и естествено пенлива минерална вода, която идеално подхожда към всяко ястие, и днес продава над 400 милиона бутилки на година.

Acqua Panna

ACQUA PANNA е бутилирана за първи път през 1880 г. и извира от върховете на Апенините в самото сърце на Тоскана. Като част от швейцарската компания Nestle, днес тя присъства в над 120 държави на 5 континента и е символ на най-високото качество, изисканост и автентичен вкус.

Efes

Efes Beverages Group произвежда и търгува с бира, малц и безалкохолни напитки в широк географски район, включващ Турция, Русия, Европа, Централна Азия и Близкия изток. Пазарен лидер от 80-те години на миналия век, от 90-те години насам компанията разширява дейността си в чужбина и понастоящем изнася три четвърти от своето производство. Най-разпознаваемият бранд на групата е бира Efes.

Asahi Brands Europe

Asahi Brands Europe e създадена през април 2017 г. като част от централноевропейския бизнес на Asahi Group Holdings. В сърцето на Европа Asahi brands Europe включва в порфолиото си редица възхитени местни марки като Kozel и Pilsner Urquel, зачитайки традиции, чийто основи са поставени преди векове.

Asahi Premium Brands

Asahi Premium Brands води началото си от 1889 г. под името Osaka Breweries. Asahi Breweries се отделя през 1949 г. и днес е най-голямата пивоварна в Япония с 19 регионални клона и 9 пивоварни в цялата страна. В портфолиото на компанията се включват разнообразни продукти, чиито основни представители в България са бирите Grolsh и Pilsner Urquell.

Magners

Magners е марка сайдер, произвеждан в Ирландия от C&C Group. Производството на сайдер започва преди почти век с Уилям Магнър. Той бързо създава успешна пивоварна и, със своята рецепта със 17 сорта сладки, остри и горчиви ябълки, днес сайдер Magners е известен като истинското ябълково вино от 1935 година.

Vinex Slavyantsi

ВИНЕКС СЛАВЯНЦИ е производител на червени и бели вина, вермути, пенливи вина, ракия и пелин. Четирите изби – Славянци, Сунгурларе, Лозарево и Карнобат, използват високоефективни, модерни технологии за производство на алкохолни напитки и компанията произвежда около 150 000 хектолитра вино, вермут и ракия годишно.

Osotspa

Osotspa Ltd. е водещ производител на енергийни напитки в Тайланд и един от лидерите на световния пазар с напитки като M-150, Shark Stimulation и Shark. Shark се произвежда в Тайланд, Банкок, и се предлага в близо 90 държави. През 2008 г. дебютира в САЩ и днес е изключително популярен продукт в Америка, Европа и Азия.

Villa Sandi/La Gioiosa е едно бляскаво бижу, разположено в сърцето на Марка Тревиджана в Северна Италия – това е Вила Санди, построена през далечната 1622 г. в стила на класическия паладизъм. Великолепната постройка и избата към нея се намират между две много важни лозаро-винарски зони – района на DOCG Prosecco of Valdobbiadene и DOC Montello/Piave.

Craggy Range

Craggy Range е една от най-новите и интригуващи изби в Нова Зеландия. Познавачи и ценители знаят, че регионът Мартинборо е символ на дълбоки, сложни и минерални вина и тази изба е олицетворение на различната Нова Зеландия.

Clarence Dillon Wines е един от най-важните винени търговци в Бордо и създател на супер премиум вината Clarendelle, известни още като малкия Haut-Brion. Създадена едва през 2005 г., компанията вече си е заслужила завидна репутация и търгува с над 100 от най-престижните домейни на Бордо.

Levent Wines

Винарска къща Левент Избата и винарската къща Левент се намират на едно от най-красивите места в Русе – в подножието на телевизионната кула на града. Тя е построена на хълма Левент табия, върху напълно запазено турско военно укрепление от края на XVIII век. Днес, заедно с кокетната винарна, там се помещава и елегантен ресторант с незабравима обстановка, в който можете да опитате подбрани местни деликатеси, заедно с прекрасните и свежи вина на ВК Левент.

Bessa Valley

Домейн Беса Валей – Като класическа изба от типа френско шато, винарната Беса Валей е разположена в сърцето на лозовия масив. Той се намира в изключителната Долина на бесите (тракийско племе, населявало тези земи преди хилядолетия), близо до с. Огняново, Пазарджишко и се простира върху 250 хектара.

Chicco

CHICCO е италианска марка, основана през 1958 г., производител на широк асортимент от продукти за бебета, деца и кърмачки. Днес марката присъства в над 120 страни, а продуктите на Chicco се разработват от центъра за проучвания Osservatorio Chicco.

Thinkle Stars

THINKLE STARS е марка за образователни детски играчки с най-широкото портфолио на български език, предпочитано от родители, учители и възпитатели. Марката е създадена през 2011 г. и е собственост на Авенди ООД.

Borges

BORGES e сред 50-те най-добри производители на зехтин в света*. На българския пазар марката предлага испански маслинови масла и други масла, италиански оцети и песто, както и оризови напитки с ядки.

Plasmon

PLASMON е създаден през 1902 г., за да споделя радостта от отглеждането на децата и за да помага на родителите в отглеждането на най-скъпото им. Продуктите се произвеждат само в Италия, а суровините се подбират от лицензирани доставчици в съответствие със строга система за контрол на качеството “Oasi Nella Crescita” (Оазис на растежа).

familia

FAMILIA e швейцарска компания, създадена през 1954 г. с идеята за производство на здравословен продукт – Birchermuesli, създаден от д-р Бирхер-Бенер и поставил основата на зърнените закуски. Днес компанията специализира в производството на зърнени храни с продукти от най-високо качество , вкл. БИО продукти.

NESTLE – Като част от най-голямата компания за храни и напитки в света, Нестле България АД се утвърждава като стратегически инвеститор, надежден работодател, доверен партньор и социално отговорна компания, подкрепяща множество значими за обществото каузи. Дейностите са съсредоточени върху 3 основни области – балансирано хранене и активен начин на живот, води и селско стопанство. Целта на компанията е насочена към грижата за потребителя и създаване на споделена стойност, отразена в мотото „Добра Храна, Добър Живот”.

RECARO – От 1906 г. насам Recaro e вдъхновение за хора в движение. Компанията предоставя на клиентите си подкрепата, от която се нуждаят, за да надхвърлят границите и да пристигнат на дестинациите си безопасно и уверено. Награждавани са многократно за безопасност, качество и дизайн.

Paglieri

PAGLIERI – Компанията Paglieri е основана през 1876 г. в Алесандрия за производство на парфюми. Тази марка има за цел да използва парфюма като начин за благополучие, започвайки от грижата за тялото до прането и почистването на дома. Свят на ароматизирани нотки ще обгърне тялото ви и ще ви парфюмира дрехите.

Hygiene Medical Industry Co. Ltd. започва дейност в България през 1994 г. и е най-големият производител на професионални средства за хигиена и дезинфекция в България

През 2020г.  компанията лансира линия продукти за дезинфекция и хигиена на ръце, повърхности и козметични продукти ‘’Невидима защита’’, подходящи за масова употреба.

Cloetta е водеща компания за захарни изделия, oснована през 1862 г в Северния регион и Холандия.

Cloetta произвежда  шоколади, вафли, бонбони, ядки, пастили, дъвки, както и други продукти, които се продават на повече от 50 пазара по целия свят.

Компанията се фокусира в производството на по- здравословни лакомства със 100 % натурални съставки. Те са създадени не само за деца, но и за възрастни. Мисията на Cloetta е да предлага  изключителен вкус и аромат за истинска наслада.

Calvo Group

CALVO Group е една от 5-те най-големи консервни компании в света с три водещи, световно известни марки – Calvo, Gomes и Nostromo, които присъстват в над 70 страни и предлагат над 700 вида продукти. Марката Calvo е намерила своето място и на българския пазар, където предлага консервирана риба тон, салати с риба тон и морски дарове.

Tabasco

TABASCO се произвежда от компания McIlhenny, основана през 1868 г. в Луизиана. Там е създадена рецептата за всеизвестния сос TABASCO® Original Red Pepper, която се предава от поколение на поколение и до ден днешен.

Konextiva

KONEX-TIVA e българска компания създадена през 1995 г., чиито продукти се продават в десетки страни по цял свят. Компанията произвежда богат асортимент от зеленчукови консерви, лютеници и готови ястия, които отговарят на най-високите изисквания за качество и вкус, без ГМО съставки, изкуствени оцветители и аромати.

Filippo Berio

FILIPPO BERIO е италианска марка, създадена през 1867 г. от Фелипо Берио – лидер при маслиновите масла в множество страни. Продуктите на Filippo Berio са многократно награждавани и разпространени на 5 континента. На българския пазар Filippo Berio предлага маслинови масла, песто и балсамов оцет от Модена.

Vinos Sanz

Vinos Sanz е изба с вековна история, позната на всички ценители на качествените вина, Vinos Sanz специализира в производството на великолепни бели вина от Вердехо. Скрита в самото сърце на Испания, Vinos Sanz е разположена в областта Руеда, по бреговете на река Дуро. Известна с величествената си винена история, тази гореща зона създава смайващо свежи бели вина, а отговорът на загадката е в местния бял сорт Вердехо.

Бабадзим е oснована през 1875 г. в Константинопол (днешен Истанбул). През 1932 г. компанията се мести в Гърция и се фокусира върху производството и продажбата на узо, бренди и ликьори. Днес компанията има над 140 години опит в дестилацията на узо и е един от най-старите производители в Гърция.

 

Podravka, една от водещите компании в Централна и Източна Европа, е създадена през 1947г. от братята Волф, върху основите на компания за сладка и обработка на плодове.  Позиционирана е в Копривница, Хърватия и развива дейността си в две насоки – хранителна и фармацевтична. Безброй потребители в над 60 страни по света са припознали качеството на продуктите и са гласували доверие на марката.

 

FrezyDerm е водеща гръцка компания, която разработва, произвежда и дистрибутира дерматологични продукти във фармацевтичния дистрибуционен канал.

FrezyDerm е основана през 1986 г. от Anastasios Anastasiou и е семеен бизнес със силни ценности. Компанията използва суровини от фармацевтичен клас, за да осигури безопасност и ефективност и синергия между дермацевтична грижа и фармацевтично лечение.

Spin Master е водеща световна компания за детски забавления, осигуряваща неподправено изключително изживяване за децата през 3 направления: играчки, забавления и дигитални игри.

Spin Master е популярна със своите иновативни игри и играчки, включително световно признатите и наградени брандове „PAW Patrol®, Bakugan®, Kinetic Sand®, Air Hogs®, Hatchimals®, Rubik’s Cube® и GUND, както и световен лидер в лицензионните продукти.